Буштинська громада запрошує на Фестиваль сиру в селі Чумальово

У неділю, 27 червня 2021 р в селі Чумальово Буштинської громади відбудеться перший Фестиваль сиру, який збирає кращих сироварів нашого краю.
А розпочнеться свято, за доброю християнською традицією, з святкового богослужіння в Свято-Покровському храмі, після чого буде здійснено чин освячення каплички у центрі Чумальова.
Відтак всі учасники урочистою ходою пройдуть на стадіон, де і відбуватиметься основне дійство.
На вас чекає цікава і насичена програма з гуцульським колоритом та місцевими традиціями, різноманітними локаціями й святковим концертом.
А це і майстер - класи з сироваріння та дегустація сирів, де бажаючі зможуть придбати унікальний продукт, ярмарок-продаж виробів народних умільців тощо.
І звісно, частування всіх гостей справжнім закарпатським бограчем!
Під час святкового концерту виступатимуть юні таланти Буштинської громади, місцеві фольклорні та хореографічні колективи.
Головний гість свята – заслужений артист України Іван Пилипець. Дрес - код – вишиванка.
Запрошуємо відвідати наш Фестиваль сиру в Чумальові!
Хороший настрій і гастрономічні смаколики гарантуємо!
Організатори фестивалю
На зображенні може бути: текст «-с.чумальово- 27 червня фестиваль сиру бушпине чумальово громада MICUE проведення фестивалю стадон 14:00 початок програма фестивалю 9:00 святкове богослужиння свято-покровському храмі 14:00 освячення каплички центр чумальова 14:20 урочиста хода на стадон святковий концерт 21:00 виступ заслуженого артиста украйни івана пилипця 22:00 дискотека протягом дня на Baç Beceлi старти розваги для дтей дорослих класи сировариння дрес код вишиванка дегусташя сирів .частування справжним акарпатським бограчем •розграш лотере»
Ви, Галина Карабінчак, Оксана Реплюк та ще 47
59 поширень
Подобається
Коментувати
Поширити

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога